Novetats
CATÀLEG 2015
IBERFLORA 2015

  HORTALIA hi serà!

  Us hi esperem!
Segueix-nos a:
Notícies
2015
Notícies CATALÀ

IBERFLORA 2015
Com cada any, estem preparant l'stand per a l'edició d'IBERFLORA 2015 que es celebra a València els dies 30 de Setembre, 1 i 2 d'Octubre. Per a més informació poden visitar la pàgina d'IBERFLORA . La nostra participació a l'edició 2014 la poden veure en aquest enllaç.

VIS A VIS - ANTENA 3

Tenim la satisfacció d'haver pogut col·laborar amb GLOBOMEDIA a la sèrie de TV Vis a Vis a Antena3, contribuint amb l'atrezzo d'Horts Urbans d'HORTALIA. Podeu veure la notícia en aquest enllaç. La sèrie ha estat un èxit i ja han contractat la segona temporada.

CONCURS #SOYUNHUERTER

Aquesta temporada de primavera, juntament amb els amics de FITORALIA i FLORAGARD, hem fet el concurs de fotografies #SOYUNHUERTER. Gràcies als participants. La primavera vinent, més!!!

FIRA EXPOBAGES MANRESA 2015
Un any més, hem assistit a la Fira anual EXPOBAGES de la nostra ciutat, Manresa. Celebrada el cap de setmana del 22 al 24 de Maig en ple centre de la ciutat.

"BOTÁNICA INSÓLITA" MADRID 2015
El cap de setmana del 8 al 10 de Maig vam assistir a la Fira BOTÁNICA INSÓLITA celebrada a Madrid.

FIRES INTERNES GRUP JARDINARIUM I ALIATGRUP 2015
Aquesta temporada hem assistit a les Fires Internes més importants de dos grans grups com són JARDINARIUM i ALIATGRUP dels quals som proveïdors oficials. En aquest enllaç podeu veure'ns-hi!